SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östersund-Frösö Slalomklubb
Skidor

GB Café: Information inför ditt pass

Vårt café i Gustavsbergsbacken drivs av ideella krafter och är en viktig mötesplats för vår klubb.
Vi som föräldrar till aktiva barn och ungdomar bemannar caféet en gång per säsong och per aktiv åkare. När säsongen drar igång kommer alla att tilldelas ett pass.

 

Minimiåldern för att arbeta i caféet är 16 år, vilket innebär att man ska ha gått ut årskurs 9 och fyller minst 16 år under kalenderåret. Din insats under ditt pass är värdefull!

 

I år kommer cafépassen att förändras något. Samtidigt som försäljningen drivs under helgerna vill styrelsen skapa en plats där medlemmar kan mötas, diskutera och lära av varandra.

Syftet med bemanningen av caféet:

  • Skapa gemenskap inom klubben.
  • Främja mentorskap mellan familjer som har varit med länge och de som är nya i klubben.
  • Underlätta för medlemmar att bidra till klubbens verksamhet.

Förändringar för årets caféverksamhet:

  • Vardagar: På träningsdagar kommer caféet att fungera som en värmestuga med försäljning av hembakat, kaffe och saft till en symbolisk summa.
  • Helger: Under helgerna kommer caféet att erbjuda enklare försäljning.

 

Cafépassen kommer att kortas ner till 3 timmar och bemannas av minst två medlemmar. Under helgerna bokas tre personer per pass.

Mer detaljerad information skickas ut när schema-planeringen är klar.

 

OBS: Uppdaterade instruktionerna för caféet finns i Café Lathund och i cafépärmen, som ligger under kassan. Läs gärna igenom dessa innan ditt pass.

Bakning

Till ditt cafépass ska du även baka, antingen chokladbollar, kärleksmums eller toscakaka. Klicka på knappen för att komma till recepten. Rester som inte säljs under ditt pass ska lämnas i frysen.

Dela recepten i två, eftersom det är nu minst två som ska bakas.

Varor som börjar ta slut

Det finns en beställnings/inköpslista på kylskåpet. Om du märker att varor saknas eller är på väg att ta slut, vänligen skriva upp det. Beställning görs på en gång på veckan om det inte finns någon akut brist.

Komma in till lokalen

Nyckel till caféet består av en bricka/blipp och ett band där en kod till låset finns inskrivet. Nyckeln hämtas hos liftpersonalen i lifthuset vid Gustavsbergsbacken och när ni stängt caféet lämnar ni tillbaka nyckeln i en lucka bredvid den dörren till lifthuset som är närmast trappan. Lyft på en svart gummilucka och stoppa in blippen så långt ner i röret som ni kan.

För att komma in:
1. Tryck A
2. Passera/tryck blippen över knappsatsen
3. Tryck koden som står på bandet
4. Dörren ska låsas upp
För att låsa och larma:
1. Tryck B
2. Passera/tryck blippen över knappsatsen
3. Tryck koden som står på bandet
4. Vänta ca. 5 sec innan det lyser röd.

Om det är problem att komma in eller larma, hör av er till liftpersonal: GBB: 076-100 33 04 eller 070-3506098

Nyckeln till dörrarna inne i caféet (svängdörr och diskmaskinen) finns i lådan längst ner under kaffebryggaren.

Köldgränsen

För att hålla öppet i Gustavsbergsbacken för allmänhetens åkning är -20 grader och detsamma gäller för caféet. Vill ni ringa direkt till lifthuset för att kolla om det är öppet i backen är numret:

  • GBB: 076-100 33 04 eller 070-3506098
  • Ladängen: 070-3506045

Det finns en termometer längst upp i Gustavsbergsbacken som kan läsas online.

Kolla aktuell temp
 
Våra sponsorer